Matematik

brøk m. potens reducere? haster lidt

09. oktober 2008 af LineTran (Slettet)

hej. her er en brøk som jeg ikke kan finde ud af det reducere.. håber i kan hjælpe mig med det..

(2)^7     
(3)
____
(2)^6
(3)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Jeg forstår ikke helt din skrivemåde, skal der stå:

((2/3)^7)/((2/3)^6) ?


Svar #2
09. oktober 2008 af LineTran (Slettet)

 ja


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

((2/3)7)/((2/3)6) = (27/37)/(26/36) = 27-6/37-6 = 21/31 = 2/3


Skriv et svar til: brøk m. potens reducere? haster lidt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.