Matematik

Differential regning.. haster

19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Opgaven lyder:

Opgave 3

Betragt f : [0; 1] --> R givet ved f(x) = x^2 + 1, og g : [−2¼; 2¼] --> R givet ved
g(x) = sin(x). Ifølge sætning 3 findes et tal c, 0 < c < 1, så
f′(c) =f(1) − f(0)/1 − 0
.
Udregn c. Tilsvarende findes d, −2¼ < d < 2¼, så
g′(d) = g(2¼) − g(−2¼)/2¼ − (−2¼)
.
Der er mere end et d der opfylder ligningen ovenfor. Hvad er de mulige værdier for d?

Bemærk at hvis der står 1/4 så er det lig med pi.


Svar #1
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

er der ingen der vil hjælpe..?


Svar #2
20. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

kunne virkelig godt bruge noget hjælp..?


Skriv et svar til: Differential regning.. haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.