Engelsk

Lille oversættelse.

21. oktober 2008 af KME89 (Slettet)

"Der er langt endnu", sagde kvinden vredt mens hun kiggede ud af vinduet. I det øjeblik følte ægtemanden sig noget skuffet. "Jeg plejer da ikke at tage fejl" hviskede han. Senere gik han, uden at hans kone lagde mærke til det; og så siger man, at ægteskaber altid er lykkelige. Men han kommer nu nok tilbage i morgen


"It is far still", the woman said angrily while she looked out of the window.At that moment the husband felt something disappointed."I am not usally wrong" he whispered.Later he went, without his wife noticing it;and then they says that marriages are always happy.But he'll now come back enough tomorrow


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2008 af Brigitha (Slettet)

"It's still far", the woman said angrily, while she looked out of the window. At that moment the husband felt somewhat disappointed. "I am not usally wrong" he whispered. Later he went without his wife noticing it; and then they say that marriages are always happy. But he'll probably come back tomorrow.

Jeg ved ikke helt med det der "nu nok", men jeg tror bare "nu"'et forsvinder. "Nu nok" er vel bare en dansk talemåde?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2008 af Isomorphician

he went = he left

then they = they

come back = be back


Svar #3
21. oktober 2008 af KME89 (Slettet)

Okay tusind tak :)


Skriv et svar til: Lille oversættelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.