Kemi

Titrering - stofmængde - mol

21. oktober 2008 af Terek (Slettet)

Hejsa.

Jeg har et lille problem med min kemi-rapport. Jeg fatter nada af spørgsmålet her, selvom jeg grundigt gennemgik det med min lærer... =S

Men her er spørgsmålet:

En stålbeholder på 50.0 L indeholder ren hydrogenchlorid på gasform ved trykket 621 kPa og stuetemperatur 20.0 celcius grader.

-Beregn stofmændgen (antal mol) af hydrogenchlorid i stålbeholderen.
-Beregn densiteten af hydrogenchlorid i stålbeholderen.

Kunne det være muligt at forklare hvordan man løser opgaven, da der er en masse andre lign. spørgsmål, og jeg gerne selv vil kunne løse dem =P


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2008 af DON CARLOS (Slettet)

1. Brug idealgasligningen

2. Find stofmængden, så har du også vægten, i U -> omregn og brug p(densitet)=m (masse)/V(volume)


Skriv et svar til: Titrering - stofmængde - mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.