Generelt

SRP - Valg af emne!

22. oktober 2008 af JohanR (Slettet)

Hej folks!

Jeg sidder og skal aflevere emne i morgen ang. Studieretningsprojekt i december!

Den fagkombination jeg havde regnet med jeg ville have, var Matematik / Dansk - men ellers ville Matematik / Historie også være et alternativ.

Jeg ved godt, at især matematik-dansk er en mærkelig kobling, men min studieretning gør, at jeg ikke kan slippe for matematikken her, selvom jeg egentlig ville have foretrukket at skrive udelukkende i humanistiske fag, som jeg selv mener jeg er bedst til.

Det bliver 100% en af disse koblinger - men det er mere emnet jeg er i tvivl om. Indtil videre har jeg fået foreslået følgende til dansk/matematik: 

1. Uendelighedsprincippet og Peter Høegh`s De måske egnede.
Uendelighedsbegrebt – Zenons paradoks på uendelige talfølger og rækker.
Sammenhold med Peter Høegs udsagn om matematik og uendelig i De måske egnede.

2. Det gyldne snit og Fibbonacitallene, analyse af Inger Christensen: alfabet – og hendes anvendelse af fibonaccitallene.

har snakket med min matematiklærer, som siger at der vil være mest kød på den første. Men han begyndte derefter at snakke om emnet Spilteori, som jeg kunne koble med historie - eksempelvis Cuba-krisen?!?

Har læst lidt om det nu, og det lyder egentlig meget spændende, men er ikke så vild med historie generelt, er normalt klart bedst til dansk, pga. en lidt...anderledes... historielærer, der ikke helt formår at lære så meget fra sig som han måske gerne ville.

Men er lidt i vildrede her, og skal som sagt aflevere i morgen ! Det bliver hardcore!

Lige nu hælder jeg til spilteori - men ville gerne høre om jeres mening, evt. forslag eller erfaringer! Måske forslag til koblingen matematik-dansk?

På forhånd tak

Johan :)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2008 af c_aastrup

Spilteori er rigtig spændende. Jeg håber du valgte det :)


Skriv et svar til: SRP - Valg af emne!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.