Matematik

Haster overflade areal

23. oktober 2008 af Braa (Slettet)

Hej alle i genier:D

jeg har fået en opgave som lyder

kassens overflade-areal er?

kassen har 6 kanter og er en rektangel Breden = 8 højden = 6 længden = 28

plz hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af nesmoht (Slettet)

Du har 4 sider af 28*6 = x, 2 sider af 6*8=y

Resultatet er x+y


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

2·6·8 + 2·6·28 + 2·8·28


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2008 af nesmoht (Slettet)

4(28*6)= 672

2(6*8)=96

672+96=768

Dit resultat er 768


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2008 af nesmoht (Slettet)

Undskyld

2(28*8)

2(28*6)

2(6*8)
 


Svar #5
23. oktober 2008 af Braa (Slettet)

tak venner


Skriv et svar til: Haster overflade areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.