Matematik

P som funktion af I

23. oktober 2008 af vumann (Slettet)

Hej alle! :)

Mit problem er at jeg ikke forstår opgaven : "udled en formel for P som funktion af L!

jeg får disse oplysninger: P=U*L & U=U*L

Kan nogen forklare mig det, tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af mathon

U = U*L ??? gælder kun for L = 1  v  U = 0


Svar #2
23. oktober 2008 af vumann (Slettet)

Ups, undskyld :)

P=U*L og U=R*L


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

ØHH ... bare ind sæt U i P's formel

altså P=U*L=(R*L)*L=R*L2


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

P = R * L2


Skriv et svar til: P som funktion af I

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.