Matematik

y = 3

24. oktober 2008 af LMathiasen (Slettet)

Hvordan tegner man en graf for y = 3 eller kan man det - er det bare et punkt på y aksen


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2008 af mogensen89 (Slettet)

Hej

Y = 3...en en vandret linje i punktet 3 på y-aksen. Det betyder bare at samtlige x-værdier er = 3.


Skriv et svar til: y = 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.