Matematik

differentialregning

26. oktober 2008 af Kwarzon (Slettet)

Omkostningerne F(x) ved produktion af x enheder af en vare er givet ved:


F(x)=2000 +400x-x^2 , 0<x>200
 

Find en forskrift der beskriver hvad det koster at producere én enhed mere.
 

Hæjlp tak :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

F '(x)


Svar #2
26. oktober 2008 af Kwarzon (Slettet)

okay prøver jeg


Svar #3
26. oktober 2008 af Kwarzon (Slettet)

Kan ikke finde f´(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2008 af mathon

F(x)=2000 +400x-x^2 , 0<x<200

F(x) = -x2 + 400x +2000

F '(x) = (-1)*2*x2-1 + 400*1*x1-1 + 0


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.