Matematik

Lineær Algebra

30. oktober 2008 af Kbka (Slettet)

 Hej...

Har en opgave jeg bare ikke kan komme igang med..

Lad U⊆R2x2 være mængden af symmetriske 2x2 matricer, dvs. at 2x2 matricen A
tilhører U hvis og kun hvis A = AT .

En lineær afbildning f : R2x2 ->R har afbildningsmatricen F = [1 1 1 0] mht. den
sædvanlige basis i R2x2 og den sædvanlige basis i R. Bestem kernen for f.

er der nogen derude der kan hjælpe mig lidt igang?

//kbka


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af peter lind

Du skal løse ligningen F*x=0


Svar #2
30. oktober 2008 af Kbka (Slettet)

Hej... Ja det ved jeg, men når F står ud i én række?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Så er det blot en 1*4 matrix. Husk på, at vektorer som sådan egentlig bare er enkelte søjler eller rækker i en matrix.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2012 af ninajakobsen89 (Slettet)

jeg sidder med en lignende opgave.. men jeg er lidt i tvivl. er kernen 1 eller 3-dimensionel? 
 


Skriv et svar til: Lineær Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.