Engelsk

lille oversættelse

01. november 2008 af realmadrid2008 (Slettet)

Hej nogen der vil se om jeg har oversæt rigtigt

Den kendte tyske psykolog Eric Fromm døde en uge før sin 80 års fødselsdag. Kort forinden blev han i et avisinterview stillet over for det spørgsmal, om den nuværende økonomiske krise viI tvinge folk til at søge trøst i religionen. Dertil svarede Fromm: »J eg tror at mange mennesker i dag er parate til at søge efter en livsform. der virkelig tilfredsstiller og respekterer mennesket. Disse mennesker føler at et liv, der kun er baseret pa succes, penge, konkurrence og udbytning, gør os ulykkelige.
Derfor søger mange mennesker trøst i østens mystik. men i de fleste tilfælde bliver de offer for svindel. Der er sket en kommercialisering af de religiøse behov. Ved hjælp af reklame og andre moderne forretningsmetoder sælger man religiøse følelser og længsler til menneskene.

The famous German psychologist Eric Fromm died a week before his 80th birthday. Shortly before he was in a newspaper interview to face the questions whether the current economic crisis viI force people to seek solace in religion. In addition Fromm replied: "I think that many people today are willing to search for a way of life that really satisfies and respects humans. These people feel that a life which is only based on success, money, competition and exploitation, makes us unhappy.
That is why many people seek solace in the East mystique but in most cases, they are a victim of fraud. There has been a commercialization of the religious needs. Through advertising and other modern business methodsselling they sell religious feelings and longing for the people
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2008 af Isomorphician

Mine bud:

to face = faced with

viI = will

In addition = To that

humans = the human being

That is why = This is why

the East mystique = Eastern mystique

a victim = victims

methodsselling = methods

longing for the people = longings to the people


Skriv et svar til: lille oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.