Matematik

isoler M ?

02. november 2008 af KME89 (Slettet)

B = k*Mr
a)brug tabellen til at bestemme k og r
tip: brug stats lister ind på lommeregneren

da har jeg fået ligningen til at være B=8,25*m1,00705

b)benyt sammenhængen til at bestemme massen af en dyreary med et hvilestofskifte på 100watt.
 

Jeg ved at M skal isoleres men hvordan ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2008 af juventuz (Slettet)

Hvis B=hvilestofskiftet i watt, er massen af en dyreart med et hvilestofskifte på 100 watt:

100=8,25*m1.00705

100/8.25=m1.00705

...


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2008 af juventuz (Slettet)

m=1.00705√(100/8.25)=11.91


Svar #3
02. november 2008 af KME89 (Slettet)

Nåårh okay tak :)


Skriv et svar til: isoler M ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.