Matematik

Integralskidt!

04. november 2008 af Anything (Slettet)

Hvordan i alverden bestemmer man dette integral?

∫(ln(x))7 / x dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Substituer:

∫(ln(x))7/xdx

u=ln(x)

du/dx=1/x <=> du*x=dx

∫u7*1/xdux = (1/8)u8+k = (1/8)ln(x)8+k


Skriv et svar til: Integralskidt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.