Matematik

hvordan gør jeg

04. november 2008 af sissasine (Slettet)

er der en der kan  hjælpe mig med at regne regne dem her??

t/t-2-2= 2/t-2      hvordan findes t ???   nævneren er t-2 i begge brøker, (som det kan ses,) men hvordan med det hele tal 2 , skal man ikke lave det om så der er en tæller og en nævner der er enslydende med de andre 2 ???l      +    finde  løsningsmængden til de åbne udsagn?

stk.2=     =1-2/x+1= x-1/x+1= ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

1: For at vise at der står t-2 i nævneren så sæt en parantes rundt om det en anden gang: t/(t-2)-2=2(t-2)  :)

2: Prøv at gange over kors. Altså gang med (t-2) på begge sidder --> reducer --> isoler t.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/138706


Skriv et svar til: hvordan gør jeg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.