Biologi

Omregning af kJ til kg.

05. november 2008 af Annakb (Slettet)

Jeg sidder med min første biologi opgave og vil gerne gøre et godt indtryk ved at besvare på alle spørgsmålene og sidder bare med dette sidste spørgsmål jeg ikke kan få buk på. HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP mig!!

Hvordan regner man 6000 kj om til kg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af Arctan (Slettet)

kJ er en energienhed imedens kg er en masseenhed. De tilhører to vidt forskellige SI-enheder. Opskriv opgaven så vi kan hjælpe med det konkrete problem.



Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af SJPD (Slettet)

kj beskrive jo mængden af energi og kg en vægt, så hvis et stykke chokolade indeholder 2500 kj og vejer 55 gram, så svare 6000 kj  til (55/2500) * 6000 = 132 gram = 0,132 kg

en direkte omregning kan da ikke lade sig gøre ?

hvad lyder hele opgaven da på?


Svar #3
05. november 2008 af Annakb (Slettet)

´ved en halv times løb taber man sig 2000 kJ.

Hvor meget taber man sig så hvis man løber en halv time 3 gange og ugen.

I denne opgave har jeg bare sagt 2000 x 3 = 6000KJ er det ikke rigtig?

hvad viser disse beregninger om det realistiske i at tabe sig adskillige kilo på få uger?

hvordan besvares dette?


Svar #4
05. november 2008 af Annakb (Slettet)

jeg havde overset en meget vigtig faktor!!!

ved 30 kj taber man sig 1 gram.


Skriv et svar til: Omregning af kJ til kg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.