Matematik

Areal af parallelogram

09. november 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Jeg skal bestemme arealet af det parallelogram der udspændes af vektorerne, når der oplyses:

vektor(a) = (3,4) ,      vektor(a) * tværvektor(b) = vektor(a) * vektor(b) ,         l vektorb l = kvadratrod 29

Jeg ved at jeg skal bruge determinanten, men mere ved jeg ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af peter lind

Sæt b=(x,y) ind i ligningerne vektor(a) * tværvektor(b) = vektor(a) * vektor(b) , l vektorb l = kvadratrod 29. Det giver to ligninger med to ubekendte, som du må løse.


Svar #2
09. november 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Hvad for noget b skal jeg sætte til (x,y) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2008 af peter lind

vektoren b


Skriv et svar til: Areal af parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.