Matematik

trekant :)

09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

Trekant ABC har arealet T  35,04. Længden af siden b er 2,381.

bestem højden af hb1

hvordan bestemmer jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2008 af Kehceub (Slettet)

en trekants areal er jo ½ * h * g.

½ * h * g = 35,04

½ * h * 2,381 = 35,04

½ * h = 14,72

h = 29,43..


Svar #2
09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: trekant :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.