Matematik

Hjælp til udregning af trekant..

11. november 2008 af frederikkekraagh (Slettet)

opgaven lyder at jeg skal finde <A, <B, <C og a:

Jeg har fundet ud af at <B er 83,6206 grader

så er mit problem bare hvordan jeg finder de resterende vinkler, og den sidste side.

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Svar #1
11. november 2008 af frederikkekraagh (Slettet)

filen der er vedhæftet, er sådan som trekanten ser ud..


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2008 af mathon

vinkel A = 83,6206°

vinkel AMB = (180°-83,6206°)/2 = 48,1897°     (vinklerne ved grundlinjen er lige store, da trekant ABM er ligebenet)

vinkel CMB = (180° - 48,1897°) = 131,81° ...................


Skriv et svar til: Hjælp til udregning af trekant..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.