Kemi

grundstoffer

11. november 2008 af Lulles (Slettet)

Er følgende grundstoffer

vand

kryptonit

bly

messing

sølv

hvordan kan man se det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af mathon

...hvis de findes i Det Periodiske System = DPS'et

hvilket kun
bly = Plumbum = Pb
og
sølv = Argentum = Ag

gør


Skriv et svar til: grundstoffer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.