Fysik

Fysik regnestykke

15. november 2008 af heidi1992 (Slettet)

Er ved at lave en fysik rapport, og kan ikke huske hvilken enhed der skal på resultatet på dette regnestykke

Spritflammen opvarmer med effekten

P = E/t

P= 131976 Joul/256 sekunder = 515.53125

mangler endheden på 515,53126

på forhånd tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2008 af juventuz (Slettet)

P=E/t, er det samme som

watt=joule/sekund

hvorfor enheden er i watt


Svar #2
15. november 2008 af heidi1992 (Slettet)

Oka mange tak


Skriv et svar til: Fysik regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.