Matematik

omskriv

16. november 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen jeg har nogle opgaverne som jeg ikke rigtig kan finde ud af det ville være rart med noget hjælp :).. 

1. omskriv 0,30 til procent? = har et gæt på det ved ikke om det er rigtigt 30%??

2.omskriv 30% til brøk??

3. omskriv 2/5 til decimaltal?= har også et gæt her 2,5??

4.omskriv 0,40 til brøk??


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2008 af ibibib (Slettet)

1. Korrekt

2. 30/100 = 3/10

3. Nej 2/5 = 4/10 = 0,4

4. 0,40 = 40/100 = 2/5


Svar #2
16. november 2008 af hej. (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: omskriv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.