Matematik

trakant beregning

17. november 2008 af ultralyd (Slettet)

a) I trekant ABC er vinkel A ?? 62??, b ??14,3 og c ?? 8,5 .

Beregn arealet af trekant ABC.

b)  En linje l har ligningen y=1,7x - 3 .
Beregn den spidse vinkel mellem l og førsteaksen.

Nogen der kan hjælpe med de opgave ???


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2008 af peter lind

a)A=½bcsin(A)

tg(v) = hældningen af linien


Svar #2
18. november 2008 af ultralyd (Slettet)

forstår ikke rigtig det med tg(v) = hældningen af linien ???


Skriv et svar til: trakant beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.