Matematik

cirkler.. radius, areal..

18. november 2008 af MIKILOUIS (Slettet)

Hej.  Har fået en opgave for som jeg ikke kan finde ud af.

Opgaven  lyder sådan:

(

En cirkel har et areal på 314.2 kvadratmeter.
hvor stor er cirklens radius?
)

Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg finder cirklens radius...  hjælp mig lige


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2008 af mathon

Acirkel = π*r2     

r  = √(Acirkel / π)


Svar #2
18. november 2008 af MIKILOUIS (Slettet)

tak:) r =10 ikk?


Skriv et svar til: cirkler.. radius, areal..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.