Matematik

ligninger

18. november 2008 af aiszaxs (Slettet)

argh den her driller ?

2x+2=4-3y      

x+y=10  

:P  bliver ved med at få 2.668 i y ?

hmm :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af dnadan (Slettet)

Vis dine udregninger, så skal vi nok fortælle dig, om det er korrekt eller ej.

Men generelt: Ligningssystemer af denne type løses ved brug af lige store koefficienters metode eller substitutions metoden.


Svar #2
18. november 2008 af aiszaxs (Slettet)

x:=7.333
y:=2.668

2x+2 =16.666
4-3y= -4.004
 

x+y=10.00
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2008 af Isomorphician

2x + 2 = 4 - 3y <=>

I: 2x + 3y = 2

II: x + y = 10

II ganges med 2:

III: 2x + 2y = 20

III trækkes fra I:

y = -18

y-værdien indsættes i II og x isoleres:

x - 18 = 10

x = 28


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.