Kemi

Fehlingsprøve - Lactose og Maltose

19. november 2008 af lykken. (Slettet)

Hej :)

Jeg sidder med en kemiopgave omhandlende Fehlingsprøve, hvori vi skal besvare spørgsmål. Der er dog en ting jeg ikke helt forstår.

Maltose og Lactose er begge disakkarider og de to monosakkarider er bundet sammen af en glucosidbinding. Disse bindinger spaltes i et surt miljø og under optagelse af vand. Hvis det er korrekt, hvordan kan det så være at man får positiv Fehlingsprøve når blot carbohydratet er tilsat i vand. Herved ville bindingerne jo ikke blive spaltet?

Håber meget jeg kan få et svar, for det forvirrer mig en del.

På forhånd tak!


Skriv et svar til: Fehlingsprøve - Lactose og Maltose

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.