Matematik

en lidt strange ligning

20. oktober 2004 af Atky (Slettet)
x^2-(r1+r2)+(r1*r2)
d må være
D=(r1+r2)^2-4*1*(r1*r2)

d>0
x=(r1+r2)+el- kvadratrod ((r1+r2)^2-4(r1*r2)/(2)
den skal reduceres så meget som muligt
man skal nemlig vise at (r1+r2)= -b/a og at /r1*r2)= c/a

Svar #1
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

spørg endelig :D

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2004 af kyllerylle (Slettet)

hvad betyder overskriften?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2004 af kyllerylle (Slettet)

hvordan lyder opgaven?

Svar #4
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

X^2-7x+12=0
Hvordan ville andengradsligningen se ud, hvis rødderne var r1 og r2?
vis også her at r1 og r2 er virkelige rødder...

Svar #5
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

nogen bud?

Svar #6
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

undskyld at jeg spammer men jeg er sent ude, og har brug for hjælp til den :(!

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. oktober 2004 af Peden (Slettet)

Vi fatter ikke hvad der foregår.

Hvis rødderne var r1 og r2, hvad skal det betyde, skal man finde r1 og r2 eller hvad?

Svar #8
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

altså i stedet for x^2-7x+12=0
hedder den så x^2-(r1+r2)+(r1*r1)=0
så skal det bevises at r1 og r2 er rødder

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. oktober 2004 af kyllerylle (Slettet)

skriv lige opgaven, så kan det være at du kan få noget hjælp...

Svar #10
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

det har jeg jo gjort!

Svar #11
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

ok udregn ligningen: x^2-(r1+r2)+(r1*r1)=0
og sæt ikke værdier ind det er r1 og r2 man skal regne med

Brugbart svar (0)

Svar #12
20. oktober 2004 af Peden (Slettet)

udregn? Hvad betyder det?
Skal man isolere de to eller hvad?

Det kan jo altid omskrives til:

x^2+r1^2-r1-r2 = 0

Brugbart svar (0)

Svar #13
20. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Mener du ikke
x^2-(r1+r2)x+(r1*r2) (bemærk x'et) om noget?

Svar #14
20. oktober 2004 af Atky (Slettet)

X^2-7x+12=0
Hvordan ville andengradsligningen se ud, hvis rødderne var r1 og r2?
vis også her at r1 og r2 er virkelige rødder...
det er hvad jeg mener

Brugbart svar (0)

Svar #15
20. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Hva' med r1=4 og r2=3

dvs. (x-4)(x-3)=0

Skriv et svar til: en lidt strange ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.