Matematik

Differential regning

22. november 2008 af tyskerenen (Slettet)

Hvordan finder jeg f'(x) når f(x)=x^4+(1/x^3)

Jeg ved at x^4 giver 4x^3 men ved ikke hvad jeg skal gøre med det sidste led ..

Håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2008 af mathon

f(x) = x4 + x-3


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2008 af mathon

f '(x) = 4x3 - 3x-4 = 4x3 - 3/x4


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.