Matematik

divider

23. november 2008 af ænvvvv (Slettet)

hej der der nogle der kan forklare mig hvordan man divider ? f.eks. 812/7 har glemt hvordan man gør -_-


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

Har du lært om metoden kaldet "bussen"?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af Petrified1989 (Slettet)

To muligheder:

1. Du trykker det ind på lommeregneren

2. Du undersøger hvor mange gang 7 går op i 812.


Svar #3
23. november 2008 af ænvvvv (Slettet)

ved ikke :/ bare prøv at forklare :D


Svar #4
23. november 2008 af ænvvvv (Slettet)

ja alle kan bruge en lommeregner ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2008 af Angora92 (Slettet)

Divider betyder hvor mange gange f.eks. 7 går op i 812. Og svaret til den bliver så 116.. For at tjekke efter kan du så sige 116 * 7. Og det skal så give 812, hvis man har løst den rigtigt og det gør det også..
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

Glem #1, da dette giver et helt tal. Først del tallet op. 7 går op i 700 100 gange. Så er der 112 tilbage. 7 går op i 70 10 gange. Så er der 42 tilbage, der er 7*6, hvilket betyder, at svaret bliver:

812/7=116


Svar #7
23. november 2008 af ænvvvv (Slettet)

ohh my god....... forget it...


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. april 2009 af Christian.F (Slettet)

812 : 7 = 116
7       (1*7)
11   (8-7 =1 det er mindre med 7 derfor tages næste tal ned dvs 11)
07   (7 går op i 11 en gang dvs 7*1) 
042  (11 - 7 = 4 og det er mindre en 7, derfor tages 2 ned)
042 (7 * 6 = 42)
000   ( der er nu ikke flere tilbage dvs 812 delt med 7 kan gøres 116 gange )

Håber det kaster lidt lys over det


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. april 2009 af Christian.F (Slettet)

812 : 7 = 116
7       (1*7)
11   (8-7 =1 det er mindre med 7 derfor tages næste tal ned dvs 11)
07   (7 går op i 11 en gang dvs 7*1) 
042  (11 - 7 = 4 og det er mindre en 7, derfor tages 2 ned)
042 (7 * 6 = 42)
000   ( der er nu ikke flere tilbage dvs 812 delt med 7 kan gøres 116 gange )

Håber det kaster lidt lys over det


Skriv et svar til: divider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.