Matematik

Meget svært spørgsmål. :)

23. november 2008 af crew (Slettet)

En sten slippes fra toppen af en dyb brønd. Hastighedsfunktionen er:
v(t) = -9,82 • t


a) Jeg skal bestemme stedfunktionen når tiden er 0 (s) når stenen slippes i højden 0 (m).
For at løse opgaven skal jeg integrer hastighedsfunktionen:
v(t) = -9,82 • t ----->  ½ • (-9,82) • t2
Ër det rigtigt?
 

Efter 2,3 sekund høres plasket fra stenen der rammer vandet. Hvor dyb er brønden?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af Jannik.rl (Slettet)

 Ja, 

s(t)=½ • (-9,82m/s2) • t2

s(2,3s)=½ • (-9,82m/s2) • (2.3s)2=...


Svar #2
23. november 2008 af crew (Slettet)

Er det resultatet? 


Svar #3
23. november 2008 af crew (Slettet)

Er det vigtigt for vurderingen af brøndens dybde at det tager for lyden at bevæge sig op gennem brønden? Lydhastigheden er ca. 340 m/s.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2008 af Jannik.rl (Slettet)

Nej, men skriv det gerne på. Det elsker de.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2008 af Jannik.rl (Slettet)

(Ja det er resultatet)


Svar #6
23. november 2008 af crew (Slettet)

Hvad skal jeg skrive? :) Har du en forklaring ? :D


Skriv et svar til: Meget svært spørgsmål. :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.