Matematik

Har problem med 4 regnestykker

23. november 2008 af Necla (Slettet)

jeg har svært med de her vil i være sød og hjælpe mig..  og fortælle mig hvordan i gøre så jeg kan lære det!!!

2*x4*y2*x3*5=

(x3y6) divider med x3=

(3x2+x4) divider med x2=

(2x2*3y) gange 4y=


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af MigM (Slettet)

1) 10 * x^7 * y^2

2) ( x^3 * y^6 ) / x ^3 = y ^6

3) 2x^2 + x^4

4) 24x^2y^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af MigM (Slettet)

du kan også skrive svar 3) som x^8


Svar #3
23. november 2008 af Necla (Slettet)

jamen hvordan gøre du??????????


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2008 af MigM (Slettet)

Du skal bare gange ud

den først=

2 * 5 = 10

x^3 * x^4 = x^7

Ialt = 10*x^7*y^2


NR2)

( X^3 * Y^6 ) / X^3

Når det er gange og det begge står ovenpå som nedenunder kan du fjerne begge og der står så: Y^6

NR3)

(3x^2+x4) divider med x^2 = SÅ fjerner du bare en af de 3x^2 så der står 2x^2 = x*x*x*x + x^4 = x^8

NR4)

GANG DET HELE INDEN I PARANTESEN SAMMEN FØRST!! ..go huskeregl!!

og så gang det andet ind i det og så får du 24x^2y^2


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2008 af MigM (Slettet)

ups nr 3 er forkert for der er plus imellem.

Der skal du dividere i hvert led!

Dvs den bliver:

(3x^2+x^4) / x^2
=
2x^2 + x^2
=
3^2


Svar #6
23. november 2008 af Necla (Slettet)

tak fordi du har hjulpet mig med så mange opgaver :-)


Skriv et svar til: Har problem med 4 regnestykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.