Matematik

Hjælp mig!

23. november 2008 af Necla (Slettet)

Hvordan kan jeg regne denne her stykke?

4*3-(-8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af lepetitdanois (Slettet)

4*3 + 8


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af MigM (Slettet)

4*3 = 12
-1 * -8 = 8 (minus gange minus er ALTID plus! husk det)

12 + 8 = 20

:)
 


Skriv et svar til: Hjælp mig!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.