Fysik

Mekanik haster meget

24. november 2008 af realboi (Slettet)

Hey..

Jeg er helt blank med denne.. nogle der har nogle gode ideer til at starte på.

En golfspiller skal med sit sidste slag, puttet, få golfkuglen til at rulle hen over græsset og falde i hul. Man kan regne med, at golfkuglen havner i hullet, hvis den er faldet mindst en halv golfkugleradius,når den rammer den modsatte side af hullet. Golfkuglens radius er 2,1cm. Hullet er 10,8cm

Beregn den tid, det tager golfbolden at falde en golfkugleradius. Beregn den største fart golfkuglen må have i punktet A, for at man kan være sikker på, at den havner i hullet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af mathon

r = ½gto2

to = (2*(0,021 m)/g)½

0,108 m = vmax*to

vmax = (0,108 m)/((2*(0,021 m)/g)½)


Brugbart svar (2)

Svar #2
24. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Nej, nej, nej! En professionel golfspiller er en grådig skid, der kun tænker på at tjene så mange millioner som muligt til sig selv, så sig til din klasselærer, at du ikke vil have noget med den type opgaver at gøre i fremtiden.

Brug i stedet din tid på folk, der er i nød (de fattige, de hjemløse, de ubegavede, de syge, de ensomme) på en eller anden måde, så nej! Det haster overhovedet ikke.

Når du i fremtiden får en opgave af den type, så tænk lidt over,hvad den handler om, og om det er noget, som du kan acceptere. Sig fra, hvis du ikke bryder dig om den!


Skriv et svar til: Mekanik haster meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.