Matematik

Kateter!

24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

Lidt matematikhjælp?

En retvinklet trekant er længderne af de to kateter ,435 og 3,671.

beregn trekantens areal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af MigM (Slettet)

er det 0 foran ,435 ??.. for så er det 0,435*3,671*0,5 = arealet


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2008 af Isomorphician

½*katete1*katete2 = areal


Svar #3
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

det var 2,435 ;).. og, tak for det :D


Svar #4
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

hvad emd længden af hypotenusen`?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2008 af Isomorphician

(første katete)2 + (anden katete)2 = (hypotenusen)2


Svar #6
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

thanks alot dude! kan du også længdne af hypotenusen?


Svar #7
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

desudne skal hypotenusen i 2 .. altså resultatetskrives ind i en kvadratrod for at få resultatet igår?


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. november 2008 af Isomorphician

2,4352 + 3,6712 = hypotenusen2

19,40547 = hypotenusen2

..... = hypotenusen


Svar #9
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

= 4,40 :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. november 2008 af Isomorphician

Korrekt.


Svar #11
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

fedt, fedt, fedt!

Men hvordan var beregnning af højden på hypotenusen :D?


Brugbart svar (0)

Svar #12
24. november 2008 af Isomorphician

Hint:

Betragt hypotenusen som grundlinje i din trekant


Svar #13
24. november 2008 af KingKong1 (Slettet)

nice. 0,5* 4,40*4,46? neeej vel..


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. november 2008 af Isomorphician

0,5*hypotenuse*højde = arealet

Du kender arealet og hypotenusen. Indsæt, og løs mht. højden.


Skriv et svar til: Kateter!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.