Matematik

Ligning?? :D

24. november 2008 af Neu (Slettet)

Hvordan udregner man denne?

x - 4 = x + 1

  4

Jeg ved godt det står lidt mærkeligt. Men det er fordi det skal forestille en brøk          x-4/4

Er der nogle der vil vise mig hvordan man skal regne den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af Isomorphician

(x - 4)/4 = x + 1

gang med 4 på begge sider:

x - 4 = 4(x + 1)

.....


Skriv et svar til: Ligning?? :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.