Matematik

Vektore

25. november 2008 af Bubble77 (Slettet)

Har virkelig problemer med denne opgave..

Givet va = (-3  ,  4). Undersøg i hvert af følgende tilfælde om  va || vb, når

1)    vb = (381, -506)

2) vb =  (3, -4)   

Håber at I kan hjælpe. I kan sikkert godt finde ud af det, men jeg har lidt svært ved vektore. Det er helt nyt, og har været syg rigtig længe, så har ikke været så meget med i undervisningen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2008 af mathon

hvis determinanten for vektorerne
va og vb er lig med nul
er vektorerne
va og vb parallelle

ellers ikke...


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2008 af mathon

se vedhæftet
 

Vedhæftet fil:vektor_hjælp_5.doc

Svar #3
25. november 2008 af Bubble77 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Vektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.