Matematik

nem opg det tar 2 sec

26. november 2008 af deniz_g (Slettet)

Hejsa har brug for hjælp opg 7 b!!!
 

det er opgavet sæt hf 2007  14 august

her er linket
http://us.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF07/Eksamen/Opgaver/070814_opgave_HFE_072_matB.ashx

jeg bruger cosinusrelationer

b2 = a2 + c2 – 2 ac cosB <=>  3,4^2+4,5-2*3,4*4,5* cos(98.55) =36, 55 passer det ? syntes jeg ikke ihvertfald

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2008 af mathon

3,452 + 4,52 - 2*3,45*4,5*cos(98.55) = 36, 7671


Skriv et svar til: nem opg det tar 2 sec

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.