Kemi

Molære koncentration af eddikesyre

30. november 2008 af Khaan (Slettet)

Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg løser den her !

Beregn den molære koncentration af syren ud fra producentens oplysninger på etiketten(5%). Antag at eddikens densitet er 1,00 g/mL

(Har også vedhæftet en fil)

Vedhæftet fil: Eddike titrering 2K.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af mathon

M(C2H4O2) = 60,05 g/mol

c = p*10-2*d/M

c = 0,05*(1000 g/L)/(60,05 g/mol) = 0,832639 mol/L = 0,832639 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af mathon

titrering:                   CH3COOH(aq)   +   NaOH(aq)   →   CH3COONa(aq)   +   H2O(l)


Svar #3
30. november 2008 af Khaan (Slettet)

Tusind tak for hjælpen mathon!


Skriv et svar til: Molære koncentration af eddikesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.