Fysik

Lodret fald, formel?

30. november 2008 af ninabisballe (Slettet)

Jeg skal finde hastigheden på et lodret fald på 100 m. hvor der antages at ingen friktion virker på bilen, hvilken formel skal jeg bruge?


Svar #1
30. november 2008 af ninabisballe (Slettet)

Altså bilen falder et lodret fald på 100 m. hvor der antages at ingen friktion virker på bilen, hvilken formel kan man bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af peter lind

Brug energibevarelse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2008 af mathon

½*m*v2 = m*g*h

½*v2 = g*h

v = (2gh)0,5


Skriv et svar til: Lodret fald, formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.