Matematik

horisontalt tangent.. hjælp

30. november 2008 af Kehceub (Slettet)

hej,

har en opgave der lyder således:

"En kurve i xy-planet er givet ved ligningen 2x2 + xy + y2 - 8 = 0

a. find ligningen for tangenten i punktet (2,0).

                den har jeg fået til y = -4x + 8

b.hvilke punkter på kurven har horisontal tangent?

              er stået helt af her.. hvad skal man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

horisontal=vandret. Hvad gælder der om vandrette tangenter?


Svar #2
30. november 2008 af Kehceub (Slettet)

at y' = 0?


Skriv et svar til: horisontalt tangent.. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.