Fysik

hjælp til fysik

30. november 2008 af kk123 (Slettet)

hej

jeg skal påvise joules lov og dermed skal jeg bruge formlen: E=m*c*deltaT

jeg ved ik hvad c er. ved godt at det er vands varmekapecitet men hvor meget er den på????


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af teamwork (Slettet)

c= 4,18kJ/kg·k =4180J/kg·k


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2008 af mathon

U*I*t = E = m*c*Λt
hvoraf

U*I*t = m*c*Λt

c = (U*I*t)/(m*Λt)


Skriv et svar til: hjælp til fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.