Fysik

Udbredelseshastighed

02. december 2008 af Ida22 (Slettet)

 Hej her er en opgave som jeg ikke ved hvordan jeg skal løse, har kikket på tidligere lignende, men synes jeg ender op med for mange ubekendte.

svingningstiden er 1.8 sekunder.

V= kvadratroden af (g*lambda)/(2*phi)

hvor g = 9.82

a) bestem bølgernes udbredelseshastighed.

håber på lidt hjælp

Ida


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af peter lind

Du skal bruge at  bølgelængde*frekvens =bølgehastighed og frekvens=1/svingningstiden.


Skriv et svar til: Udbredelseshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.