Kemi

Syre/base titrering - ækvivalenspunkt

03. december 2008 af TheWB (Slettet)

Hejsa, sidder og blive i tvivl om hvor ækvivalenspunktet er henne. Jeg har flg. resultater: (der gik ged i forsøget, men hvor er ækvivalenspunktet her?)

1 mL, pH = 1,25
18 mL, pH = 2,5
19 mL, pH = 4,84
19,2 mL, pH = 5,14
21,5 mL, pH = 9,26
21,7 mL, pH = 9,80
22 mL, pH = 10,00
22,3 mL, pH = 10,19
22,8 mL, pH = 10,48
23,1 mL, pH = 10,67
25 mL, pH = 11,49
 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Prøv at plotte dine målinger, så skulle det være ret tydeligt at se. Men omkring 22 mL er mit bud


Svar #2
03. december 2008 af TheWB (Slettet)

Forstår ikke hvordan man kan se det. Ved det er hvor der sker en brat stigning, men for mig at se er den ved 21,5!


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

#2 Nårh ja, det har du vist meget ret i.. Men plot din måleserie i evt. excel, så er det tydeligt at se.


Skriv et svar til: Syre/base titrering - ækvivalenspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.