Matematik

Angiv f'(x0)

04. december 2008 af nadja89 (Slettet)

Hej Alle.

Jeg er virkeligpå røven. jeg sidder med nogle opgaver til min matematik aflevering, og jeg ved jeg skal bruge regnereglerne for differentialkvotienter, men jeg synes ikke lige at jeg kan se nogle regneregler for ligenetop mine opgaver. og jeg skal finde f'(xo)

Opgaverne lyder sådan:

f1(x)=(3x-7)(2x^2+1)

f3(x)=(3kvadratrodx-1)(x^2-7x)

f5(x)=kvadratrodx+3)(kvadratrodx-3)

Jeg vil sætte pris på hvis i ikke løser opgaven for mig men stiller det op med andre tal sådan så jeg selv kan løse mine opgaver ellers er det jo snyd :) 

På forhånd tak

//Nadja89


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

brug produktreglen, se den i din bog


Skriv et svar til: Angiv f'(x0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.