Biologi

kost og ernæring

10. december 2008 af biqqu (Slettet)

jeg har to forsøgspersoner:

A) spiser en begrænset mængde proteinrig mad i fire dage
B) spiste en ubegrænset mængde kulhydratrig mad i 14 dage.
... der vendte derefter tilbage til deres sædvanlige kost.

Men jeg har fået følgende resultater:

A) tabte sig efter 4 dage, 2 kg, 5 dage = 1,5 og 7 dage = -0,1 (jeg ved nu ikke hvordan det skal forstås, om personen yderlige tabte sig eller at personen gik fra 2 til 1,5. Selv gætter jeg på det sidste)

Person B, tabte sig 0,5 kg efter 4 dage, efter 5 dage = 1,2 og efter 7 dage = 1,1

Men hvorfor? Hvad skyldes det??


Svar #1
10. december 2008 af biqqu (Slettet)

men det må jo vise, at person A tog PÅ efter at han/hun vendte tilbage til sin sædvanlige kost efter de 4 dage. heraf kan man lære, at man skal varierer sin kost... hvad mere?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2008 af ChristianNAG (Slettet)

du må have en fejlkilde i forsøgsperson 2, hvis personen taber sig uanset kost.


Skriv et svar til: kost og ernæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.