Fysik

g/cm(i tredje) til m(3)

11. december 2008 af lalalayba (Slettet)

hvad er 12, 7714 cm (i tredje)

I m(3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Del med 1003 fordi der går 100 cm på 1 m


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2008 af Danielras (Slettet)

1m^3 = 1m * 1m * 1m = 100cm * 100cm * 100cm = 1000000cm^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2008 af 150972 (Slettet)

Prøv at dividere med 1,0 x 10^6

12,7714 / 1000000 = ?

1 m3 = 100 cm x 100cm x 100cm = 1.000.000cm^3


Svar #4
11. december 2008 af lalalayba (Slettet)

oki så .. 12,7714:1000000=0,000013


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2008 af Danielras (Slettet)

Ja, med lidt afrunding. Alternativt kan du angive den som:

12,7714 * 10^(-6) m^3


Skriv et svar til: g/cm(i tredje) til m(3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.