Matematik

inerti

15. december 2008 af rhiger (Slettet)

Hej.

Jeg skulle beregne hvorlangt en bevægelig masse var placeret fra omdrejningspunktet.

Jeg fik nogle forskellige oplysninger, og ud fra dem har jeg beregnet hvor langt det var placeret fra.

jeg fik svarende til at være x=0,091 og 0,082. Jeg har fået afvide det er rigtig der er 2 muligheder, men jeg skal fortolke hvorfor. Er der nogle der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af DMUS (Slettet)

Hvis du stiller opgaven også, gør det det væsentligt lettere at hjælpe.


Svar #2
15. december 2008 af rhiger (Slettet)

et punkt består af en stang(L=30 cm m=0,80 kg) som svinger om sit centrum. Et stykke ned af stangen er montreret en bevægelig masse, også på 0,80 kg.

Svingningstiden viser sig at være T=0,835 sek. hvorlangt for ophængtspunktet er massen placeret?


Skriv et svar til: inerti

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.