Matematik

HJÆLP.....Ligning :((

18. december 2008 af November1982 (Slettet)

Jeg sidder og er i gang med sso-opgave og er gået helt i stå over denne ligning:

20^2 + (r-2)^2=r^2

jeg kan slet ikke se løsningen, er der måske nogen der kan hjælpe mig......

 På forhånd mange tusind tak.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2008 af klausop (Slettet)

Det var sent..Også for mig at svare :)

400+(r-2)^2=r^2 (20 i anden)

400+r^2+4-4r=r^2 (kvadratsætning)

-4r=-404

r=101


Skriv et svar til: HJÆLP.....Ligning :((

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.