Matematik
Differenskvotient
28. oktober 2004 af
kiaa (Slettet)
Funktionen f er bestemt ved
f(x) = 2x-1
a) Bestem funktionstilvæksten delta y ud fra x0 = 1.
b) Opskriv den tilhørende differenskvotient, og bestem vha. heraf f´(1)
c) Angiv endelig f´(x0), x0 R
f(x) = 2x-1
a) Bestem funktionstilvæksten delta y ud fra x0 = 1.
b) Opskriv den tilhørende differenskvotient, og bestem vha. heraf f´(1)
c) Angiv endelig f´(x0), x0 R
Skriv et svar til: Differenskvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
