Matematik
hvilken punktmængde er dette? (matematik)
28. oktober 2004 af
ababab (Slettet)
hey...
jeg har følgende ligning:
4x^2 + 9y^2 + 36 y = 0
umiddelbart ser det ud til at det skulle være en ellipse... men kan jeg få lidt hjælp til at løse den? c",)
jeg har følgende ligning:
4x^2 + 9y^2 + 36 y = 0
umiddelbart ser det ud til at det skulle være en ellipse... men kan jeg få lidt hjælp til at løse den? c",)
Svar #1
28. oktober 2004 af ababab (Slettet)
kan det passe at : a=3 , b= 2 og centrum er (0,-2) ?
håber på bekræftelse eller evt. hjælp..
håber på bekræftelse eller evt. hjælp..
Svar #3
28. oktober 2004 af Jean
ellipse? For mig ligner det en cirkel, men ok, en cirkel er jo også en ellipse.
Svar #5
28. oktober 2004 af Darwin (Slettet)
4x^2 + 9y^2 + 36 y = 0
4x^2 + 9(y^2 + 4 y) = 0
4x^2 + 9([y+2]^2-4) = 0
4x^2 + 9[y+2]^2-36 = 0
4x^2 + 9[y+2]^2= 36
(x^2)/9 + (y+2)^2/4 = 1
Du har regnet rigtigt.
4x^2 + 9(y^2 + 4 y) = 0
4x^2 + 9([y+2]^2-4) = 0
4x^2 + 9[y+2]^2-36 = 0
4x^2 + 9[y+2]^2= 36
(x^2)/9 + (y+2)^2/4 = 1
Du har regnet rigtigt.
Skriv et svar til: hvilken punktmængde er dette? (matematik)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
