Matematik

kvad. f(x)

29. december 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Nu spørger jeg måske dumt, men hvordan differentierer jeg kvad. f(x) vha. tre trins reglen?

Er det det sammen som bare kvad. x? /:


Svar #1
29. december 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg kunne forstille mig, det ville ende ud med at blive 1/(2kvad.f(x))


Svar #2
29. december 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Men er ikke helt med på fremgangsmetoden :S


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. december 2008 af himsen (Slettet)

Hint

√x = x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. december 2008 af Dynin (Slettet)

#0 har du se det gjort for √x?? Du kan faktisk C/P det bevis til bevise at √f(x)=f '(x)/(2√f(x)) ... under antagelse af at f er differentiabel :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. december 2008 af Dynin (Slettet)

... sigh ... der skulle jo have stået (√f(x))'=f '(x)/(2√f(x))


Skriv et svar til: kvad. f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.